Het was een flinke klus, maar het is gelukt. De afdelingen Inkoop en Facilitair van Pluryn wisten na een uitgebreid offertetraject het aantal schoonmaakdiensten dat binnen de organisatie actief is te reduceren van 36 tot 4. Dat levert niet alleen ‘inkoopvoordeel’ op, maar komt vooral ook de kwaliteit ten goede. Donderdag 21 april ondertekenden de vier geselecteerde organisaties Deltacare, CSU, Hago Zorg en Atalian de contr

acten. Van deze organisaties is Hago Zorg nieuw bij Pluryn. De andere drie waren al actief op verschillende locaties.

Pluryn is een grote organisatie voor jeugdzorg en gehandicaptenzorg met vestigingen in heel Midden- en Oost-Nederland. Wilfred Schouten, directeur Vastgoed, Facilitair en Inkoop van Pluryn, is blij met het resultaat. Hij hecht aan een goed partnership tussen de vier organisaties en Pluryn. “Een partnership is makkelijker met 4 dan met 36 organisaties. We hopen dat er door een goede onderlinge samenwerking nog meer efficiency te behalen valt. We geven daartoe een aanzet door contracten voor onbepaalde tijd te ondertekenen.”

Aanbesteding Schoonmaak bij Pluryn door Social Facility

Met de onderlinge samenwerking zal het wel goed komen, afgaande op de sfeer tijdens de gezamenlijke contractondertekening in het grand café van IW50. Er was koffie en taart en de organisaties maakten duidelijk één gezamenlijk doel te hebben: Een schoon en gezond woon- en werkklimaat voor cliënten en medewerkers.

Dat wordt nog wel een flinke uitdaging, laat Wilfred weten. “Pluryn is een zeer diverse organisatie. Dat komt ook in de werkzaamheden tot uiting en het vraagt wat van de schoonmaakorganisaties. Hopelijk kunnen we elkaar ondersteunen om goede kwaliteit neer te zetten.”

Bron: Intranet Pluryn.nl geschreven door Wim Mulder

#Fijnomtewerkenvooreengoeddoel #Samenwerkenaaneenmooiresultaat #lenteindelucht 

 

× Hoe kan ik je helpen?