We cannot solve our problems with the same thinking we used when we created them

Bij problemen kun je kiezen voor een reactieve aanpak, of een creatieve aanpak. Het zijn dezelfde letters maar het is een wereld van verschil.

Inkooptrajecten

Er zijn verschillende manieren van inkopen. Wij zijn erg gecharmeerd van de Best Value Approach methode. Hierbij begeleiden we de opdrachtgever door een traject waarbij risico’s en kansen de boventoon voeren bij het vinden van de beste aanbieder. 

Wij zijn ook van mening dat de meeste mensen deugen. Dit komt ook naar voren tijdens de fase voor de definitieve gunning. Eerlijkheid, oprechtheid en transparantie staan bij ons centraal. Wilt u meer weten over deze inkoopmethode, plan dan een afspraak met ons in. Wij leggen het u graag uit. 

 

U

Online dashboard voor metingen

Wij meten kritische prestatie indicatoren van uw contracten waarop uw leveranciers presteren. Hiervoor maken wij gebruik van een online beheerssysteem waarmee u altijd inzicht heeft in de kwaliteit die uw dienstverlener levert.

We toetsen de technische kwaliteit en de belevingskwaliteit in één meting. Hierdoor worden totale prestaties van uw leverancier bloot gelegd. Wilt u ook een toetsing van uw huidige contract om te zien waar het beter kan? Bent u niet helemaal tevreden maar wilt u misschien wel verder met uw huidige leverancier? Laat ons dan de prestatie meten. Maak een afspraak om hiermee te starten.

Goed, Beter, Best

Heeft u tijdelijke ondersteuning nodig op inkoop of facilitaire componenten op uw locatie? Wij kunnen u ondersteunen op processen, sturing en begeleiding. Wij werken graag in teams. Komen zelden alleen om een opdracht tot een goed einde te brengen. Wij brengen veel meer dan enkel noeste arbeid. Iedereen heeft tenslotte zijn eigen kwaliteiten. Bezit u alle kwaliteiten om het proces vlot te trekken? Wij komen u graag helpen. 

Roadmap naar succes

Heeft uw afdeling niet voldoende capaciteit? Of is er een ander inzicht nodig? Wij begeleiden uw afdeling (Facilitair/Inkoop/Proces) door middel van onze roadmap naar een nieuw level. Veel opdrachtgevers hebben wij kunnen ondersteunen zodat ze daarna verder konden in de ontwikkeling van de organisatie. Zit u even vast en creatieve nieuwe inzichten nodig? Bel ons voor een afspraak.

× Hoe kan ik je helpen?