Samen naar de top

Ben je nu ook lekker op vakantie? Of ben je misschien al weg geweest? Blijf je liever thuis? Want dat kan natuurlijk ook. Soms net zo fijn. Social media staat in ieder geval vol met vakantie vierend Nederland. Zelf ben ik de bergen ingetrokken, samen met mijn dochter.

Onze bergwandeling

Eenmaal aangekomen in de bergen, hebben we stevige wandelingen gemaakt. Waarin we ons op elke splitsing afvroegen of we links of rechts moesten gaan. En was het pad te klein om naast elkaar te lopen? Dan moesten we weer bedenken wie voor loopt en wie achter. Soms vond ik het maar vervelend al die vragen. Ze lijken simpel, maar toch moet je er elke keer weer over nadenken. En dan hoopte ik maar dat ik de goede keuze had gemaakt. Daar kom je kilometers verder vaak pas achter.

De gletsjer

Ook kwamen we steeds hogere bergen tegen. Waarbij ik me dan afvroeg, zou ik dit nou wel doen? Op een gegeven moment had ik zelfs een gletsjer voor me liggen. Ik wilde hem graag beklimmen, maar zonder een expert? Beter van niet.

Durf te vragen

Dus ik vroeg om hulp. Want ik was op een punt aangekomen, dat ik het niet alleen kon. Dat ik de hulp nodig had van een doorgewinterde bergbeklimmer. Iemand die het gebied op zijn duimpje kent. Zodat ik die gletsjer op kon, met het vertrouwen er ook weer heelhuids af te komen.

Het beste willen

Eigenlijk vraag ik best makkelijk om hulp. Omdat ik precies weet wat ik zelf kan en wat niet. Voor de dingen die ik niet kan, huur ik graag een expert in. Zo ben ik verzekerd van een goede afloop. Maar ik ben ook gewoon heel realistisch. Je kunt namelijk niet overal bekwaam in zijn.

Social Facility helpt

Zo hoop ik natuurlijk, dat dit andersom ook gebeurt. Dat mensen mij inhuren voor hun aanbestedingen of calculaties. Omdat ze het zelf niet kunnen of de expertise er niet voor hebben.

Spring

Ik ben er namelijk van overtuigd dat als je om hulp vraagt, je flinke sprongen kan maken. Veel grotere, dan als je dit alleen zou willen doen.

Vraag de expert

Alleen ga je wel snel, begrijp me niet verkeerd. Maar samen kom je toch een heel stuk verder. Want zonder expert had ik nooit bovenop die gletsjer gestaan.

Doe het samen

Kortom: de top behaal je samen. Door een professional om hulp te vragen. Want als je dat durft, kun je bergen verzetten. Samen.

Social Facility biedt uitkomst

Kan ik jou verder helpen met jouw calculaties of aanbestedingen? Mail, bel of app mij. Wat jij prettig vindt.

× Hoe kan ik je helpen?