In mijn tuin staat een schuurtje. Dat schuurtje heb ik helemaal zelf gebouwd. Stiekem ben ik er best trots op. Het heeft wel even geduurd voordat het er stond. Dat komt omdat mijn planken altijd te lang zijn. Als ik er dan een stuk af zaag, blijken ze ineens weer te kort. Het wonderlijke komt nog. Uiteindelijk staat dat schuurtje er mooi wel. Wat mijn plan van aanpak dan ook is geweest.

Ieder zijn ding
Een echte timmerman zou het denk ik een beetje anders doen. Hij is vakkundig en heeft in een handomdraai iets gebouwd waar ik zeker drie weken mee bezig ben. Zonder te lange of te korte planken. Als ik deze professional had ingehuurd, zou hij er vast iets indrukwekkends van hebben gemaakt. Of ik er dan ook zo trots op was geweest? Dat vraag ik me af.

Staaltje vakwerk
Zoals de timmerman goed is in bouwen, zagen en hameren. Ben ik, met Social Facility en Schoonmaak Nederland, gespecialiseerd in het maken van schoonmaakcalculaties. Dit doe ík dan weer in een handomdraai. Zo heeft ieder zijn eigen specialisatie. Iets waar hij of zij goed in is. Gelukkig maar.

 

Wat is het dan precies?
Met schoonmaakcalculaties bereken je hoeveel tijd er daadwerkelijk besteed mag worden aan de schoonmaak van een pand. Daarnaast zorg je er bij een goede calculatie voor dat je kan uitleggen waarop die berekening is gebaseerd.

Aan de hand
Stap voor stap neem ik je mee in dit proces. Zodat jij er zelf voor kan zorgen dat jouw calculaties kloppen. Ik heb namelijk een tool ontwikkeld om jou hierin te helpen. Ook leg ik graag alles aan je uit, van A tot Z. Jij neemt zelf het heft in handen en je behoud daarmee de controle. De schoonmaak van een pand is nog nooit zo overzichtelijk geweest.

De vakman in jou
En op deze wijze word jij dus ook een specialist. Niet in timmeren of een schuur bouwen. Wel in het maken van schoonmaakcalculaties. Het is een vak apart, maar ik wil het graag aan je leren. Met de juiste calculaties houd jij de kwaliteit hoog én elke opdrachtgever of medewerker tevreden.

Wat heb je dan nog nodig?

× Hoe kan ik je helpen?