Full service inkooptraject

in 9 stappen

Met een expert naar de top

Voor iedereen is het spannend! We gaan samen op weg naar de top. Neemt jij zelf de touwtjes in handen of laat jij je begeleiden?

Wij beklommen al vaak die berg. Wij weten waar het mis kan gaan. 

Hoe gaan we te werk

Hieronder leest u de 9 stappen die we doorlopen in het inkooptraject. Wilt u een presentatie ontvangen met tips en tricks, laat dan onder aan de pagina uw email achter. U kunt direct van start.

Werkgroep samenstellen

We starten met het formeren van een werkgroep. Welke key functionarissen uit uw organisatie gaan deelnemen in het inkooptraject.

Afstemmen PVE

Hierin gaan we uw organisatie uitgebreid omschrijven en benoemen we de feiten van de uitvraag. Maar ook wat u verwacht van een dienstverlener. Zijn er nog andere specifieke zaken die u wilt benoemen dan doen we dat in dit document. 

Starten van het traject

Nu worden de potentiële leveranciers uitgenodigd. Het is een onderhandse aanbesteding, we maken met u een voor selectie. Alles kan online en zijn dus ingericht op COVID-19 in de praktijk.

Schouwing online

Met een speciale techniek wordt er een online schouwing (rondleiding) georganiseerd. Voorbereid door ons, uitgevoerd in jouw organisatie. Leveranciers hoeven niet meer samen door de panden, wat iedereen veel kostbare tijd bespaard.

l

Beoordeling

De projectgroep beoordeelt de inschrijvingen. Kansen en risico’s worden afgewogen en u maakt een keuze uit 2 of 3 beste inschrijvingen. Steekt de expert al boven het maaiveld uit?

w

Interviews

Even onwennig, online interviewen maar als het ijs is gebroken gaat het als vanzelf. Als we voldoende afstand houden kan het ook op locatie. We spreken hier samen met de direct leidinggevende van de uitvoering. 

~

Pre Award

Na het beoordelen van de interviews komt er een winnaar uit waar we de pre award fase mee gaan starten. Een fase waarin we de aanbieding en planning helemaal doorlopen zodat er geen vragen meer zijn.

i

Gunning

De overeenkomst wordt opgemaakt en er volgt een gunning. Over 3 maanden gaat de geselecteerde leverancier van start. Jullie worden hierin begeleid door ons zodat alles verloopt volgens planning.

Start van overeenkomst

Online contract monitoring met real life inzicht, zodat de KPI’s worden behaald. Wij richten het in met onze applicatie voor contractbeheer online. Het contract kunnen we op deze manier volgen.

Wat doen wij anders

Wij zijn volledig transparant. Geen leveranciers die ons ook nog betalen voor kwaliteitsmetingen waardoor er het gevoel kan ontstaan dat er een belangenverstrengeling ontstaat.

Geen verplichte contracten, jij geeft zelf aan in welk model we de overeenkomst gieten. Wij adviseren je hierbij.

We reiken de KPI’s aan waarop jij de leveranciers voor langere termijn kunt gaan monitoren.

Wij helpen je bij de opstart van een regiemodel en laten je daarna niet zomaar vallen. Ook als de aanbesteding voorbij is kun jij ons gewoon vragen om advies. Wij voelen ons verbonden en betrokken bij jouw organisatie. 

 

Onze opdrachtgevers

Lees hier meer over onze opdrachtgevers waar we erg trots op zijn. Samen met leveranciers en opdrachtgevers behalen we fantastische resultaten.

× Hoe kan ik je helpen?